Rondommetje Amersfoort gaat van start!

mrt 29, 2024

Voorjaar en zomer lonken allebei. Woensdagavond 3 april 2024 gaat het Rondommetje in Amersfoort los met een kick-off bij de Koppelpoort.

Het Rondommetje is een wandeling rondom het centrum van de stad van ruim drie kilometer, goed te doen in zo’n drie kwartier. De wandeling is bedoeld om Amersfoorters in beweging te krijgen; maar je gaat elkaar ook ontmoeten en je eigen stad van alle kanten bewonderen.

De wandelroute loopt van Koppelpoort naar Flint, via De Kamp naar Monnikendam, en dan door langs De Kei, Amicitia en de achterkant van het Sint Jorisplein naar het Stadhuis, door het Burgemeester Brouwerplantsoen, weer terug naar de Koppelpoort. 

Andersom kan ook en je kunt beginnen waar je wilt. Je kunt het Rondommetje ook lopen wanneer je maar wilt en met wie je wenst. Het is een eenvoudig concept.

Iedere zondagochtend vanaf 10.00 uur en woensdagavond vanaf 19.00 uur gaan meer mensen lopen, een vaste routine zal ontstaan. 

Rondommers gebruiken het pico bello teken 👌 

om hun wandelingetje aan te duiden en anderen te begroeten. Een glimlach krijg je zomaar kado, klein geluk ligt voor het oprapen.

Woensdagavond 3 april is er om 19.00 uur een korte aftrap op de Koppelpoort en na afloop (ca 20.00 uur) een drankje bij Kafé Koppelpoort.

Tot dan, hartelijke groet, Wim