Ommetje Ommetje

mei 12, 2024

Foodfestival Lepeltje Lepeltje heeft aan Rondommetje Amersfoort gevraagd of ze gebruik kunnen maken van een deel van het Rondommetje parcours.

Het gaat om een kleine week, rondom aanstaand Pinksterweekend en qua route om het gedeelte tussen Stadhuis en Koppelpoort, als je met-de-klok-mee loopt, en tussen Koppelpoort en het Stadhuis voor de anders-ommers.

Dat moet natuurlijk kunnen. Het Rondommetje is geen Dwarsliggertje.

De omleidingsroute loopt voor de met-de-klok-mee-lopers bij de Molenstraat onder de Stadhuis-passage door en over de Stadhuis-binnenplaats richting de Observant en dan via Achter Davidshof naar de Westsingel; linksaf en direct weer linksaf via het Spui naar de Koppelpoort. En vice versa natuurlijk voor degenen die liever tegen de klok in lopen. Een klein ommetje.

Let dus op de klok en/of loop tijdens de geopeningstijden van Lepeltje Lepeltje  gewoon via het Lepeltje Lepeltje terrein en geniet er van!

Rondommetje Amersfoort kun je elke dag lopen, wanneer je wilt, en op woensdagavond 19.00 uur en zondagochtend 10.00 uur samen met anderen vanaf de Koppelpoort.